Směs Meratrim
Zařazení:
Meratrim® je patentovaná směs, která je tvořena 2 rostlinnými extrakty a to květů Sphaeranthus indicus a ovocné kůry Garcinia mangostana. Obě rostliny se dříve využívaly k léčivým účelům. Díky obsaženým extraktům se dokáže podílet na rozpadu tukových buněk a díky tomu dosáhnout maximálních výhod při snižování hmotnosti. Meratrim je zaměřený na mechanismus, který způsobuje nafouknutí buněk ukladajících tuk, což vede k hromadění nadbytečného tuku v těle. Meratrim dokáže zvýšit hladinu hormonu adiponektinu, který ovlivňuje velikost tukových buněk, jejich rozklad (lipolýzu) a taky jak často se tvoří.
Pomáhá při redukci tělesného tuku a to zejména v oblasti břicha a potlačuje chuť k jídlu. Během výzkumu byl zjištěný i pozitivní dopad na cholesterol v krvi, kdy došlo k jeho snížení, také došlo u některých jedinců je snížení hladiny cukru v krvi, což z dlouhodobého hlediska může snížit riziko srdečních onemocnění.
Pomáhá při redukci tělesného tuku a to zejména v oblasti břicha a potlačuje chuť k jídlu. Během výzkumu byl zjištěný i pozitivní dopad na cholesterol v krvi, kdy došlo k jeho snížení, také došlo u některých jedinců je snížení hladiny cukru v krvi, což z dlouhodobého hlediska může snížit riziko srdečních onemocnění.
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?