Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Prášek ze skořápek piniových oříšků

Další názvy:
Pinus Sibirica Shell Powder
Piniové oříšky jsou semínka, která se nacházejí v šiškách cedru sibiřského. Samotná piniová semínka obsahují velké množství bílkovin, vitamínů skupiny B a E, a minerální látky jako je například selen, vápník, železo, hořčík a draslík. 

Kromě oříšků jsou to i skořápky, které nachází uplatnění při léčbě různých potíží. Pomáhají při nachlazení, bolestech kloubů, revmatismu a krevních onemocněních. Jsou účinné na křečové žíly, podporují správné trávení a také jsou vhodné k ošetření ekzémů a dalších kožních problémů. Ze skořápek se vyrábí prášek, který se přidává do tělové a vlasové kosmetiky.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?