Podle písmene: O
Omega 3
Olej z granátového jablka
Oxid hořečnatý
Olivy Nocellara
Ornitin
Oves
Olej z pelargonie
Ořešák černý
Olej z tresčích jater
Oreganový olej
Oxybenzon
Olivovník evropský
Ostružiník křovitý
Obilný alkohol
Organický Dong Quai
Organický tapiokový sirup
Organický třtinový cukr
oxid křemičitý
Oxid vápenatý
Ostružiník - listy
Omega 6
Omega 7
Omega 9
Organic Pacran® (brusinky)
Oxid titaničitý
Organický celerový prášek
Organický cibulový prášek
Organický mrkvový prášek
Organický petrželový prášek
Olive leaf
OptiMSM
Výtažek ze šťavele čtyřlistého
Piniový olej Polyglyceryl-6 Esters
Olej z pšeničných klíčků
Olej ze šalvěje lékařské
Ostropes trubil
Olej ze šalvěje muškátové
Ovocná voda z rakytníku řešetlákového
Octyldodecanol
Olše lepkavá
Olej z cedru atlaského
Olej z lničky seté
Olej z citronové trávy
Olej z hořkého pomeranče
Olej z plodů vavřínu kubébového
Olej z levandule lékařské
Olej z mokřadky
Olej z velbloudí trávy
Oxid dusnatý
Okurka setá
Organofosfáty
ORAC
Ornitin alfa-ketoglutarát
Oxid zinečnatý
Octisalate
Oktokrylén
Octinoxate
Osteoporóza
Oxidační stres
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?