Podle písmene: M
2 - methylresorcinol
MHB
Meduňka lékařská
Mladá pšenice
Mangan
Mahonie cesmínolistá
Medvědice lékařská
Molybden
Melatonin
Magnesium treonát
Magnesium bisglycinate
Maitake
Mučenka pletní
Marsdnie kondurangová
Mochyně peruánská
Majoránka
Mochna husí
Mák vlčí
Mařinka vonná
Mochna stříbrná
Mrkev obecná
Mydlice lékařská
Maliník obecný - listy
Měchýř
Mikrokrystalická celulóza
Modifikovaná celulóza
Mrkvový prášek
Mladá pšenice
Měsíček lékařský
Masticha
Maltáza
Mucuna pruriens
Manukový med
Metylkobalamin
Maltodextrin
Molybden glycinát
Menanchinon-7
Menanchinon-4
2-METHYLRESORNICOL
Mořská sůl
Myrcene
Macuguard směs
Magnólie
Moruše
Magtein®
Mentol
Listová voda z máty peprné
Perleťový extrakt
Mentha Arvensis
Med
Methyl Glucose Sesquistearate
Malinový olej
Morušový olej
Makadamový olej
Mateřídouška úzkolistá
Mátový olej
Mandarinkový olej
Meruňkový olej
Mandlový olej
Mrkvový extrakt
Meduňková voda
MEA
Maltitol
Mikrobiom
Mikrobiota
Mozková mlha
Migréna
Molekulární vodík
MUFA
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?