Podle písmene: L
L-Leucin
L-isoleucin
L-valin
Laktáza
Lipáza
L-arginin-alfa-ketoglutarát
L-askorbát hořečnatý
L-Arginine
L-Ornithine
L-Glutamin
Lněný olej
L-carnosine
L-methionine
L-Proline
Lykopen
Lichořeřišnice
Lutein
Lopuch větší
Levandule lékářská
L-leucine
L-lysine
Lactobacillus acidophilus
Lípa srdčitá
Libeček lékařský
Lactobacillus casei
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus salivarius
Lignanový extrakt z lněných semen
L-theanin
Lacotbacillus rhamnosus
L-selenomethionin
Lithium
L-askorbát vápenatý
LipoSan ULTRA ®
L-askorbát hořečnatý
L-threonin
L-fenylalanin
L-Tyrosin
Lactobacillus brevis
Lactobacillus Gasseri
Lactobacillus Bulgaricus
Lactobacillus fermentum
Lactobacillus reuteri
L-cystein hydrochlorid
L-lysin-hydrochlorid
L-Histidine hydrochlorid
L-serin
Limonen
Linalool
Leucoselect®
L-alanine
Laurát vápenatý
Lactobacillus helveticus
LipoCellTech
Lutemax 2020
Láhevník ostnitý
Výtažek z jehličí modřínu sibiřského
Lophanthus Anisatus
Laminaria Angustata
Lauryl Glucoside
Laktát sodný
Lecitin
Lavandinový olej
Lysolecitin
Limetka
Lichořeřišnice větší
Levulinát sodný
Lactobacillus acidophillus
Lignany
Laurylsulfát sodný
Lucuma
Lyofilizace
Lepek
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?