Podle písmene: H
3 - hexenol
2 - chloro -p - phenylenediamine
1 - hydroxyethyl 4,5 - diamino pyrazole sulfate
1,2 - hexanediol
4 - chlororesorcinol
4 - hydroxypropylamino - 3 - nitrophenol
6 - hydroxyindole
Habr obecný
Hadí kořen větší
Haematococcus pluvialis
Harpagophytum procumbnes
Hectorite
Heliotropine
Henovník bílý
Heřmánek modrý
Heřmánek římský
Heřmánek žlutý
Hexyl cinnamal
Hippophae Rhamnoidesamidopropyl betaine
Histidine
Hlíva ústřičná
Hlodáš evropský
Hloh jednosemenný
Hluchavka bílá
Hnojník obecný
Honeybush
Hořčice polní
Hořčice setá
Hořec žlutý
Hořeček nahořklý
Hořká okurka
Cordyceps Sinensis
HPMC kapsle
Hrách setý
Hřebíček
Hřebíčkovec šabrejový
Himalájská sůl
Hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát
Esenciální olej z heřmánku lékařského
Hydrogenuhličitan sodný
Hydroxyprolin
Hrušeň obecná
Humáty
Hvězdnice tatarská
Hřib smrkový
Hloh obecný prášek
Histamin
Halucha vodní
Hlaváček jarní
Hemiceluláza
Hydrolyzovaný kolagen typu II
Hydrolyzovaný kolagen III typu
Hydroxid hořečnatý
Hypromelosa
Huperzine A
Homosolát
Chelátované minerály
Hesperidin
Hydroxypropylcelulóza
Hroznové víno
Heřmánek pravý
hydrolyzovaný kolagen typu I
Hydratovaný oxid křemičitý
Hydrogenovaný hydrolyzát škrobu
Olej z plodů rakytníku řešetlákového
Heptyl Glucoside
Hyaluronát sodný
Hydrolyzovaný pšeničný protein
Hydrolyzovaný rostlinný protein
Hydrolyzovaný rýžový protein
Hydrogenovaný sójový olej
Hydroxid sodný
Hydroxyethyl cellulose
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldexyde
Hydroxid draselný
Hedvábné aminokyseliny
Hřebíčkový olej
Hydrolyzovaný lupinový protein
Hroznový olej
Hydrogenovaný ricinový olej
Hydrolyzovaný kukuřičný škrob
Hexapeptide-11
Hydrolyzovaný algin
Hydrolyzované jojobové estery
Hydrogenated palm glycerides citrate
Endokrinní disruptory
Homosalate
Herbicidy
Hematoencefalická bariéra
Hypertenze
Helicobacter pylori
Hyperkalcemie
Homeostáza
Hydroxyprolin
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?