Podle písmene: C
2 - chloro -p - phenylenediamine
4 - chlororesorcinol
C10-18 Triglycerides
C12-13 Alkyl Lactate
C12-15 Alkyl Benzoate
C12-20 Acid Peg-8 Ester
C12-C15 Pareth-3
C13-14 Isoparaffin
C13-15 Alkane
Čajovník čínský (Camellia Sinensis)
Calcium Aluminium borosilicate
Calcium ascorbate
Calcium hydroxide
Callitris intratropica
Camu Camu
Candelilla vosk
Capryl/Capramidopropyl betaine
Caprylic/Capric triglyceride
Caprylyl Glycol
Caprylyl/Capryl glucoside
Caprylyl/Capryl wheat bran/straw glycosides
Carbethopendecinii bromidum
Carbomer
Carboxymethyl chitosan
Caryodendron orinocense
Cedr sibiřský
Cedr sibiřský
Čekanka obecná
Celastrus paniculatus
Celulóza
Celulózová guma
Čepelatka prstnatá
Ceramidy
Černohlávek obecný
Černý kardamom
Ceteareth - 20
Cetearyl alcohol
Cetearyl glucoside
Cetearyl olivate
Ceteth - 2
Cetrimonium bromide
Cetrimonium chloride
Cetyl alcohol
Cetyl Betaine
Cetyl palmitate
Chaluha pilovitá
Cantharellus Cibarius (Chanterelle) Extrakt
Chebule srdčitá
Chinovník lékařský
Chitosan
Chlebovník různolistý
Chlorid manganatý
Chlorid zinečnatý
Chlorine
Chlorphenesin
Chmel otáčivý
Chmerek roční
Cholin
Cholin chlorid
Chondroitin sulfát
Chřest hroznovitý
Chřest srpovitý
Chrpa polní
Chrpovník lopuchový
Cl 11680
Cl 15850
CI 15985:1
CI 74260
CI 75810
CI 77007
Cl 77268
CI 77288
Cibule kuchyňská
Cimicifuga heracleifolia
Cinnamal
Cinnamyl alcohol
Cist šedavý
Citral
Citronella
Citroník obecný
Citronová tráva
Cl 77289
Cocamide DEA
Cocamide MEA
Cocamidopropyl betaine
Cocamine oxide
Čočka jedlá
Coco caprylate/caprate
Coco glucoside
Coconut acid
Cocoyl proline
Coffee fragrance oil
Corallina officinalis
Corispermum sibiricum
Coscinium fenestratum
Crithmum maritimum
Crystal powder
Cukr
Cukrová třtina
Cyclodextrin
Cynomorium podivné
Cypřiš stálezelený
Chlorid draselný
Citrát draselný
Česnekový esenciální olej
Citrát hořečnatý
Chelát hořčík kreatinu
Citrulline malate
Creatine monohydrate
Cicimek čínský
Česnek medvědí
Celuláza
Celulóza
Čištěné stříbro
Chlorid sodný
Chlorofylin měďňatý
Cryptoxanthin
Česnekový olej
Citrát vápenatý
Cukerné alkoholy
Citrát měďnatý
Citronan sodný
Cordyceps militaris
Chelátované minerály
Černý pepř
Cukry
Cystin
Čištěná voda
CDP-Cholin
Cystein
Clovinol® clove extract
Chlorofylin
Curcumin Elite ™
Colagen typu I a III
Cynarin
Čaj gunpowder
Květová voda z hlohu obecného
Glycerofosforečnan vápenatý
CI 73360
Výtažek z pukléřky sněžné
Cortusa Sibirica Extract
Květová voda z heřmánku modrého
CI 42051
CI 19140
CI 14720
Codium Fragile
Citronellol
Cetrimonium Methosulfate
Cetyl Estery
Citronový olej
CI 16035
CI 16255
Cyclopentasiloxane
CI 28440
CI 77491
CI 77499
Čajovníkový olej
Cinnamic aldehyd
Čimišník hřívnatý
Citronový extrakt
Carbon Black
Cetearyl Wheat Straw Glycosides
Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzovaný pšeničný protein
Citronelový esenciální olej
Cetearyl sulfát sodný
Červená kvasnicová rýže
Cat's claw
C15-19 Alkane
CaAKG
Chlorofyl
Chlorid
Chilli papričky
Čekankový sirup
Cholesterol
CRP
Crohnova choroba
CNS
Celiakie
Cytokiny
Cévní mozková příhoda
Chronický únavový syndrom
Chufa
Chřipka
Červené krvinky
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?