Podle písmene: 6
2,6 - dicarboxylic pyridine
6 - hydroxyindole
6 - amino - m - cresol
Aloe Vera
Arónie černá
Artyčok
Banánovník
Baobab prstnatý
Černucha setá
Brusnice borůvka
Cizrna beraní
Eucalyptus citriodora
Gumojilm jilmový
Šafrán
Glutamin
Guarana
Glycin
Goji
Kokos
MCT olej
Olivový olej
Vitamín B6
Vláknina
Xylitol
Zázvor lékařský
Inulin
Měď
Kurkuma
Maca peruánská
Třezalka tečkovaná
Extrakt z kopřivy dvoudomé
Korejský ženšen
Stévie
Vitamin K
Chaga
Tribulus Terrestris
Hericium
Máta peprná
Vanilka
Pelyněk pravý
Kávovník arabský
Kokoška pastuší tobolka
Kakaovník pravý
Acetyl-L-Tyrosin
Sezam indický
Kakao
Rutinový prášek (necitrusový zdroj)
SAM-e
Softgel povlak
Včelí propolis
Karob
Lactobacillus rhamnosus
Triglyceridy se středním řetězcem
Extra panenský olivový olej
Thiamin HCl
Česnekový prášek
SelenoExcell
Škornice šípolistá
Aktivní uhlí z kokosových skořápek
Kokosové mléko
CBD
Včelí mateří kašička
Výtažek z jeřábu sibiřského
Malinový extrakt
Šišák bajkalský
DGL
Tokoferol acetát
Makadamové ořechy
Ovesné vločky
Mango
Kokosový sirup
Rozinky
Jabloň domácí
Slivoň švestka
Špalda
Semolina
Divoká rýže
Kokosový ocet
Cordycepin
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?