Podle písmene: 5
5-amino-6-chloro-o-cresol
Acai berry
Acetyl glucosamine
Amalaki
Artyčok
Chlorella
Choroš
Cizrna beraní
Datlovník pravý
Ghí
Gumojilm jilmový
Gymnema sylvestris
Tužebník jilmový
Dýňová semínka
Para ořechy
5-HTP
Niacin
Kokosová voda
Včelí pyl
Vitamín B5
Vitamin B11
Zázvor lékařský
Železo
Ginkgo biloba
Glutathion
Měď
Kurkuma
Pau D'Arco
Vitamin B10
Vitamin B4
Rhodiola rosea
Saw palmetto
Reishi
Sulforafan
Extrakt z kopřivy dvoudomé
Skořice
Coriolus
Taurin
Shiitake
Hericium
Ostružník maliník
Kokosový olej
Tymián obecný
Saturejka
Jahodník obecný
Kokoška pastuší tobolka
Srdečník obecný
Acetyl-L-Tyrosin
N-Acetyl-L-Cystein
Rutinový prášek (necitrusový zdroj)
Sodná sůl kroskarmelózy
TMG
Extrakt z borové kůry
Skořice cejlonská
Sacharidy
Včelí propolis
Oregáno
Sojový lecitin
5-LOXIN®
Matcha
Sléz divoký
Rozmarýn lékařský
Prášek z ječmene
Česnekový prášek
CBD
Yucca
Včelí mateří kašička
Kyselina fulvová
Maqui
Mango
Čočka Beluga
Rýže Basmati
Jasmínová rýže
Meruňka obecná
Jabloň domácí
Ledvinovník západní
Špalda
Pyl perga
Melanopsin
Acetylcholin
Suprachiasmatické jádro
Oxytocin
Vinpocetin
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?