Podle písmene: 4
2,4 - diaminophenoxyethanol hcl
2,4-diaminophenoxyethanol sulfate
4 - amino - 2 - hydroxytoluene
4 - amino - m - cresol
4 - chlororesorcinol
4 - hydroxypropylamino - 3 - nitrophenol
Aloe Vera
Amalaki
Bambucké máslo
Černucha setá
Chlorella
Kyselina hyaluronová
Hrachový protein
Vrcholák tříslovinný
Niacin
Ostropestřec mariánský
Třešeň obecná
MCT olej
Kokosová voda
Včelí pyl
Vitamín B1
Vitamin B7
Vitamin B12
Vitamin C
Vitamin D
Vrcholák myrobalánový
Xylitol
Zinek
Železo
Hořčík
Alpha GPC
Pau D'Arco
Lékořice lysá
Rhodiola rosea
Třezalka tečkovaná
Slunečnicový lecitin
Coriolus
Vitamin K
Shiitake
Chaga
Hericium
Magnesium malate
Zinek pikolinát
Klanopraška čínská
Sója luštinatá
Pelyněk pravý
N-Acetyl-L-Cystein
Silikon oxid dioxid
Muira Puama
Jetel luční
Lněné semínko
Sacharidy
Oregáno
Sojový lecitin
4-methylbenzyliden
Lactobacillus rhamnosus
Triglyceridy se středním řetězcem
Hydrolyzovaný kolagen typu I a III (hovězí)
Sodium magnesium chlorophyllin
Wild Yam
Škornice šípolistá
CBD
S-Acetyl Glutathion
Výtažek z jeřábu sibiřského
Šišák bajkalský
DGL
Kokosový cukr
Adzuki
Lískové ořechy
Mango
Červená čočka
Meruňka obecná
Semolina
Celadrin
Pyl perga
Rajče jedlé
Steatóza jater
Reflux
Nealkoholická steatóza jater
Intolerance laktózy
Hypoglykémie
Hyperglykémie
Vinpocetin
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?