Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Kokosový ocet

Další názvy:
Coconut vinegar
Kokosový ocet je další z produktů kokosové palmy, protože se vyrábí fermentací kokosové mízy, což následně vede k oxidací na kyselinu octovou. Zraje osm měsíců až rok. Jelikož je kokosový ocet připravován fermentací, má všechny vlastnosti probiotického nápoje a je tak prospěšný pro zdraví mikrobiomu, který je součástí celého imunitního systému. Kromě toho má kokosový ocet dostatečné množství kyseliny octové, což z něj činí dávku zdraví pro lidi trpící cukrovkou, protože nezvyšuje hladinu cukru.

Kokosový ocet obsahuje 17 aminokyselin (včetně všech 9 esenciálních aminokyselin), širokospektrální vitamíny B, vitamín C, draslík, betakaroten, vápník, sodík, hořčík, železo, fosfor, antioxidanty a přirozeně se vyskytující FOS (střev přátelské probiotikum, které podporuje zdraví trávení).

Stejně jako všechny přírodní octy má kokosový ocet také antibakteriální a antimikrobiální vlastnosti, což pomáhá bojovat proti nemocem a infekcím.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z