Bio-quercetin phytosome
Zařazení:
Kvercetin fytosomu je vytvořený kombinací kvercetinu a fosfolipidů pocházejících ze slunečnice a tvoří tak fytosomový komplex, který jednoduše překonává střevní bariéru. Je to pokročilá technologie fytosomu. Fytosomové komplexy jsou vytvářeny patentovaným procesem, který váže botanický extrakt na fosfolipidy, které jsou klíčovými složkami buněčných membrán. Kvercetin patří mezi flavonoidy a řadí se mezi nejpočetnější molekuly v rostlinách. Nachází v se v jablkách, cibuli, čajů, zelenině, bobulích.
Quercetin dokáže stabilizovat membrány živých buněk, čímž pomáhá snížit uvolňování histaminu a díky tomu pomáhá lidem, kteří trpí alergií. Podporuje a chrání kardiovaskulání systém. Má antioxidační účinky, chrání tělo před poškozením volnými radikály. Má antibakteriální účinky, které jsou účinné skoro proti všem bakteriím, zejména proti bakteriím v žaludku a střevech, kůží a močovém systému. Při užívání s vitamínem C může snižovat poškození kůže a nervů, které je způsobené vyčerpáním glutathionu. Kvercetin pomáhá předcházet neurodegenerativním onemocněním (Alzheimerova a Parkinsonova choroba).
Quercetin dokáže stabilizovat membrány živých buněk, čímž pomáhá snížit uvolňování histaminu a díky tomu pomáhá lidem, kteří trpí alergií. Podporuje a chrání kardiovaskulání systém. Má antioxidační účinky, chrání tělo před poškozením volnými radikály. Má antibakteriální účinky, které jsou účinné skoro proti všem bakteriím, zejména proti bakteriím v žaludku a střevech, kůží a močovém systému. Při užívání s vitamínem C může snižovat poškození kůže a nervů, které je způsobené vyčerpáním glutathionu. Kvercetin pomáhá předcházet neurodegenerativním onemocněním (Alzheimerova a Parkinsonova choroba).
Blog
Fisetin: Nová naděje pro zdraví buněk
Fisetin je přírodní flavonoid, který se vyskytuje v některých druzích ovoce a zeleniny, například v jahodách, jablkách, kiwi, rajčatech či cibuli. Tato sloučenina se těší rostoucímu zájmu díky svým potenciálním přínosům pro zdraví, zejména v oblasti stárnutí a podpory buněčných funkcí.
Chyby v péči o pleť
Správná péče o pleť je klíčem k zdravému a zářivému vzhledu. Přesto se mnozí dopouštějí chyb, které mohou pleť poškodit nebo zhoršit její stav. Podívejme se na nejčastější omyly, kterým je dobré se vyhnout.
Prebiotika: Výživa pro vaše střeva a zdraví
Prebiotika jsou jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdravého trávicího systému. Na rozdíl od probiotik, což jsou přímo živé mikroorganismy, prebiotika představují nestravitelnou složku potravy, která slouží jako výživa pro prospěšné bakterie ve střevech. Proč jsou tak důležitá a kde je najdeme?
Přírodní sladidla: Zdravější alternativa cukru
Přírodní sladidla získávají stále větší oblibu jako alternativa k rafinovanému cukru. Nabízejí sladkou chuť, ale často s nižším obsahem kalorií a lepšími nutričními vlastnostmi. Navíc mohou být šetrnější k našemu tělu a méně zatěžující pro hladinu krevního cukru. Jaké druhy přírodních sladidel existují a v čem jsou jedinečné?